Jydepejsen, de mest Innovative brændeovne

Brændeovne har holdt boliger varme i århundreder, men dagens brændeovn har lidt lighed med sine forgængere. Dagens moderne brændeovne repræsenterer innovation, æstetik og mindst ikke effektivitet.
På Jydepejsen har vi siden 1979 designet ovne. Bygget på håndværk fremstiller vi brændeovne, der repræsenterer tradition, men med fremtidens innovation, æstetik, effektivitet og miljøvenlighed.

Innovationer i brændeovne

Gennem flere årtier har Jydepejsens udviklingsafdeling udmærket sig ved at være først med mange features, som efterfølgende har skabt presedens for hele branchen i mange lande.
Den nyeste teknologi, Jydepejsens nye automatiske DuplicAir® Intelligent Control Blue (DIC Blue), giver mulighed for fjernbetjening af ovnenes varme via Smartphone.

 

Automatisering: Selvom de fleste brændeovne kræver manuel vedligeholdelse, overvåger automatiske ovne ændringer i brændende omgivelser, som ilt og brændstof, for at producere den perfekte ild uden at kræve, at boligejerne holder øje med det. Med indlæg som Jydepejsens patenterede teknologier DuplicAir® og DIC (DuplicAir® Intelligent Control) et specielt udviklet styresystem, der sikrer optimal forbrænding, giver vi brugeren en meget enkel betjening og optimal opvarmning gennem hele levetiden af ​​ovnen. DIC automatisk system informerer brugeren om temperaturen i ovnen og signaler, når det er tid til at der skal mere brænde i brændeovnen. Ved at bruge en app, som er gratis at downloade til din smartphone eller tablet, kan du overvåge den aktuelle temperatur og skorstenens udkast i ovnen.
DIC Blue sikrer optimal luftforsyning og giver dermed optimal forbrænding til gavn for både miljøet og ikke mindst forbruget af træ, der kan reduceres med besparelser på op til 40-50%.

 

Effektivitet: Jydepejsen arbejder konstant på at udvikle nogle af de mest effektive brændeovne, og opnår en effektivitet på op til 84%. En Jydepejsen brændeovn har mulighed for at forbinde ovnen i frisk luft. Det betyder, at ovnen kan installeres i godt isolerede huse såvel som nye lavenergihuse.

 

Æstetik: En brændeovns æstetiske appel er i dag lige så vigtig som dens effektivitet, og det er ikke svært at opnå. Jydepejsen gør brug af glas for at tilbyde udsigt til ilden. Samtidig modstår glasset røg og askeopbygning. En anden æstetisk appel er fedtsten. Tilbage i 1986 var Jydepejsen og Tulikivi sammen de første virksomheder i verden til at beklæde en brændeovn med fedtsten. En brændeovn beklædt med fedtsten opbevarer varmen og holder den i længere tid. Varmen frigives derefter langsomt og leveres til rummet i form af behagelig strålende varme.

 

Grønt fokus:  Hos Jydepejsen arbejder vi med et bæredygtigt grønt fokus. Vores brændeovne brænder i dag 50% mere effektivt end traditionelle brændeovne og producerer 70% mindre partikelforurening indendørs og udendørs. Ned til vores tilbehørsprogram som vores firestrips producerer vi organisk. Firestrips belysningspapiret er et 100% miljøvenligt materiale til brændeovne, grill og andre former for bål.
Potentialet i brændeovne er stort. Vedovnsteknologien bliver konstant raffineret, og hos Jydepejsen mener vi, at den kombination af æstetisk appel, effektivitet, automatisering og uddannelse vi lægger i vores arbejde, kan holde flammen tændt i årtier fremover.