Mød vores designere

Fire by design

Knud Holscher

Dansk prisvindende arkitekt

Knud Holscher er blandt Danmarks mest prisvindende arkitekter og designere. Udgangspunktet for udformningen af Panorama var den kubistiske stil, hvor alle detaljer bag lågens front er helt i tråd med udseendet.

Anders Nørgaard

Europæisk møbelarkitekt

Anders Nørgaard er en kendt møbelarkitekt i Europa. Han har modtaget flere designpriser og er blevet hædret af Bo Bedre som en af de 5 bedste designere i Danmark. Visionen bag udarbejdelsen af Cubic serien var, at den skulle fremstå som et smukt og funktionelt møbel.

Mads Miltersen

Inspireret af naturen

Mads Miltersens kilde til inspiration er naturen. I samarbejde med Jydepejsen har han udviklet vores DuplicAir®-system, som gør brændeovnen meget let at betjene. Det er vigtigt for Mads, at brændeovnen fremstår som et stilfuldt og elegant møbel og ikke kun som en opvarmningskilde i hjemmet.

JYDEPEJSEN

Fire by design siden 1979

Jydepejsen A/S er en veletableret virksomhed, som siden 1979 har arbejdet med udvikling af design og optimal udnyttelse af ildens egenskaber. Vi lægger vægt på, at vores brændeovne er produceret i en høj kvalitet, er nemme at betjene, har et stilrent design og kun udleder få partikler til gavn for miljøet