DUPLICAIR®

Hold styr på ilden

Styr ilden med DuplicAir®

Med Jydepejsens unikke luftstyring DuplicAir® kan du kontrollere din brændeovns flammespil og varmeafgivelse enkelt og præcist. Du kan styre både optændingsluft (primær luft) og forbrændingsluft (sekundær luft) med et enkelt betjeningsgreb.

DuplicAir® er et enkelt og meget holdbart styringssystem, der er konstrueret i en kvalitet, der holder hele ovnens lange levetid.

Gennem flere årtier har Jydepejsens udviklingsafdeling udmærket sig ved at være først med flere features, som efterfølgende har skabt presedens for hele branchen i mange lande.
En af de vigtige milesten er Jydepejsens unikke luftstyringssystem, DuplicAir®, der både styrer primær og sekundær lufttilførsel og gør betjeningen af din brændeovn let. DuplicAir® er et specialudviklet styresystem, som sikrer en optimal forbrænding og gør, at du kan skrue op og ned for flammerne, som det passer dig. Dette patenterede system giver brugeren en meget enkel betjening samt optimal varmeøkonomi hele ovnens levetid.
DuplicAir® findes i alle Jydepejsens brændeovne

JYDEPEJSEN

Fire by design siden 1979

Jydepejsen A/S er en veletableret virksomhed, som siden 1979 har arbejdet med udvikling af design og optimal udnyttelse af ildens egenskaber. Vi lægger vægt på, at vores brændeovne er produceret i en høj kvalitet, er nemme at betjene, har et stilrent design og kun udleder få partikler til gavn for miljøet.