SCHOTT ROBAX®

Fire by design

SCHOTT ROBAX® - Panoramaruder

Med over 35 års erfaring og mere end 75 millioner solgte keramiske glas er SCHOTT ROBAX® en af de førende fabrikanter af keramiske glas til brændeovne. Hvert eneste glas er fabrikeret i Tyskland og TVU certificeret.

Jydepejsen benytter derfor også SCHOTT ROBAX® i vores brændeovne. Deres Glaskeramiske panoramaruder består af kvartssand samt 95 procent naturlige råmaterialer. Panoramaruderne er særligt varmebestandige, og kan modstå kortvarige flammetemperaturer på op til 760 C°, såvel som betydelige temperatursvingninger og temperaturchok.

Disse varmebestandige egenskaber, deres gennemsigtighed, varmeoverføring og lange levetid er nøjagtig hvad der gør SCHOTT ROBAX® i stand til at garantere perfekt beskyttelse fra flyvende gnister og ren nydelse omkring ildstedet.

Vi hjælper til med at give inspiration til produktideer, og opfylder kundeønsker inden de overhovedet er kommet til udtryk.

Læs mere om SCHOTT ROBAX® her

JYDEPEJSEN

Fire by design siden 1979

Jydepejsen A/S er en veletableret virksomhed, som siden 1979 har arbejdet med udvikling af design og optimal udnyttelse af ildens egenskaber. Vi lægger vægt på, at vores brændeovne er produceret i en høj kvalitet, er nemme at betjene, har et stilrent design og kun udleder få partikler til gavn for miljøet.