Om Jydepejsen

Fire by design

Jydepejsen

Fire by design siden 1979

Jydepejsen A/S er en veletableret virksomhed, som siden 1979 har arbejdet med udvikling af design og optimal udnyttelse af ildens egenskaber. Vi lægger vægt på, at vores brændeovne er produceret i en høj kvalitet, er nemme at betjene, har et stilrent design og kun udleder få partikler til gavn for miljøet.

 

Vi ser udviklingen af nye produkter som en løbende proces, hvor ikke blot designet er i fokus, men hvor forbrændingsteknikken også optimeres. En brændeovn er en oplevelse for vores sanser – at kigge på ildens dansende flammer og høre ildens svage knitren giver en dejlig behagelig og afslappende følelse.

 

Jydepejsens produktion foregår hovedsageligt i Danmark. Dette med henblik på at kvaliteten, omstillingshastigheden samt fleksibiliteten er i top. Produktionen varetages af Flexi Metal A/S i Vildbjerg. Flexi Metal A/S er en professionel og moderne underleverandør med kunder i mange forskellige brancher. De er leveringsdygtige med rådgivning, tegningsarbejde, prototyper, halvfabrikata, montage mm.