JYDEPEJSEN FEJRER 40-ÅRS JUBILÆUM

2019 bliver en milesten i Jydepejsens historie, idet vi markerer Jydepejsens 40 års jubilæum. I den forbindelse vil vi lancere en række opdateringer og nyheder.  Nyhederne vil være klar til forhandlerpræsentationer i foråret, og de vil blive præsenteret i  vores nye oplevelsescenter; Jydepejsens ”mobile showroom”. Udstillingslokalet er en mobil oplevelse, som vil turnere til udstillinger, forhandlerpræsentationer, arrangementer samt træning. Det vil være den perfekte ramme for at præsentere nye produktlanceringer, foretage træning og event marketing, samtidig med at vi kan forkæle vores kunder.

 

Jydepejsen blev grundlagt i 1979 af Finn Nielsen; en ung innovativ forretningsmand, som ikke kunne vente flere uger på at få leveret brændeovne til sin pejsebutik. Han startede derfor sin egen brændeovnsproduktion, som hurtig udviklede sig til at blive en af Danmarks banebrydende producenter. Virksomheden blev navngivet ”Jydepejsen”. ”Jyde” symboliserede området Jylland, troværdighed samt høj kvalitet, og ”Pejsen” symboliserede ild, varme og hygge.

 

Jydepejsens første kommercielle produkt blev nævnt  ”Jydepejsen”, senere kom ovne som Senior og Queen til. En af de første annoncer så således ud. Personerne, deres påklædning og stemningen viser, hvem der købte brændeovne tilbage i 70érne, og hvilken oplevelse det gav i hjemmet; ægte hygge.

 

Jydepejsen A/S har siden 1979 udviklet, fremstillet og solgt sine eksklusive brændeovne til kræsne kunder både i Danmark og resten af verden. Pladebearbejdning og svejsning til råovne sker hos danske underleverandører. Klargøring, montering og påsætning af stålsider, fedtsten og keramikkakler samt afsluttende kvalitetskontrol foregår i Jydepejsens egne produktionshaller, som stadig befinder sig i Nr. Felding, Holstebro. Langt størstedelen af Jydepejsens produktion eksporteres. Der sælges kun til fagbranchen i hele verden. Jydepejsen har siden grundlæggelsen altid, stræbt efter at være på forkant med udviklingen, hvilket i årernes løb har resulteret i flere banebrydende løsninger.