JYDEPEJSEN MODTAGER AAA-KREDITRATING

Det er en stor dag for Jydepejsen, da vi netop har modtaget AAA-kreditrating fra Bisnode. Det har naturligvis efterladt en meget tilfreds direktør:

“Vi er meget glade og stolte over at have modtaget AAA-kreditrating hos Bisnode. Det er en kreditrating, som kun 2% af danske virksomheder opnår, så det fortæller os, at vi gør tingene rigtigt hos Jydepejsen,” lyder det fra en glad Kennet Rand, direktør i Jydepejsen.

Det seneste år har været plaget af usikkerhed for mange virksomheder på grund af corona-krisen, men hos Jydepejsen er vi kommet godt igennem det, og det er denne AAA-rating fra Bisnode det nyeste bevis på.

Hvad er en kreditrating?

Bisnodes kreditratingmodel er Nordens mest veletablerede og bygger på et regelsæt, der består af 2.400 beslutningsregler, og den bedømmer virksomheders kreditrisiko på seks niveauer.

Dermed er kreditratingen et udtryk for en virksomheds kreditværdighed og evne til at overleve, og vi ser det som et ekstra klap på skulderen, at vi netop modtager denne AAA-rating i forlængelse af corona-krisen.

Hvad betyder det for mig som forbruger eller forhandler?

Uanset om du er forbruger eller forhandler af Jydepejsens produkter, så er AAA-ratingen et bevis for, at Jydepejsen er en stabil, veldrevet og sikker leverandør og forretningspartner.

Det betyder også, at du trygt kan købe Jydepejsens produkter uden at være bange for, om vi er her i morgen eller dagen efter. Fem års garanti – som Jydepejsen har på alle sine brændeovne – betyder ikke meget, hvis økonomien ikke er stærk nok, men AAA-ratingen fra Bisnode er et bevis på, at du ikke skal bekymre dig om det.

Find forhandler nær dig

Hvis du er blevet helt vild i varmen efter en brændeovn fra Jydepejsen, så kan du finde en forhandler tæt på dig lige her: Forhandlere