JYDEPEJSEN PANORAMA – ARKITEKTTEGNET VARME

Jydepejsen Panorama 1500 er kubistisk/kvadratisk formet, høj og mere elegant end flertallet af ovne. Der er panoramaudsigt til flammerne, som kan ses fra to sider.

Jydepejsen har lagt meget energi i at sikre, at Panorama udstråler kvalitet. Brændeovnen er designet af den berømte danske arkitekt og industrieldesigner Knud Holscher. Knud Holscher er en af ​​veteranerne indenfor dansk arkitektur og industrielt design, og hans mange projekter har vundet et stort antal præmier. På den arkitektoniske side er Knud Holscher nok mest kendt for det berømte p-hus ved Københavns Lufthavn, Bahrain National Museum og Syddansk Universitet i Odense.

Valget af materialer er førsteklasses. Varmeudnyttelsen er fremragende, og betjeningen er bemærkelsesværdigt simpel. Ovnen er lavet af ren stål og vejer 180 kg. Panorama er ligesom Jydepejsens øvrige brændeovne udstyret med det patenterede DuplicAir® system, som gør det muligt at styre lufttilførslen enkelt via et ét-grebs styrehåndtag i rustfrit stål. Med sin kubistiske form er ovnen perfekt placeret i et hjørne eller mod en væg. Den kan købes i enten sort eller grå.

Derudover kan Panorama 1500 smykke sig med to internationale designpriser nemlig red.dot AWARD og iF designprisen. Med sin højeffektivitet og sit gennemtænkte design højner Jydepejsens Panorama 1500 ethvert rum.

Se tekniske data for Panorama 1500