KLASSISK TIDSLØS OVN FÅR NYT LOOK

Hos Jydepejsen har vi et konstant målrettet fokus på at udvikle og forbedre nuværende produkter, dette er en proces, som foregår løbende. Det er os derfor en stor glæde at kunne informere om, at Mido nu er lanceret med støbejernstop, som kendt fra Jydepejsens bestseller Cosmo, som blev lanceret i 2009. Dette giver en meget anderledes brændeovn og en helt ny oplevelse.

Samtidig har Mido gennemgået nye og væsentligt forbedrede resultater hos Dansk Teknologisk Institut. I en ny prøvningsattest scorer den 6 mg/Nm3 for støvpartikler, hvilket er en meget lav værdi. Luftkvalitet er vigtig for os alle sammen. Selvom brændeovne er en relativt lav emissionskilde, prioriterer Jydepejsen det højt at arbejde med at udvikle nye grønne indsatser og miljøvenlig teknologi og herigennem reducere emissionerne fra brændeovne endnu mere.

Slank og stilren med unikke tidsløse detaljer er hvad, der kendetegner Jydepejsens Mido. Mido er gennemarbejdet til mindste detalje, og det harmoniske design appellerer med sin enkelthed til mange forskellige boligindretninger.
Prisen er den samme, uanset hvilken version af Mido du vælger.